Tri festivala po cijeni jednog: Exit poklanja ulaznice za Sea Star i Sea Dance Festival!

U susret blagdanima, EXIT je danas najavio veliku novogodišnju akciju! Ako kupiš ulaznice za EXIT festival po promotivnoj cijeni od 445 kn, na poklon dobivaš i ulaznice za morske festivale u organizaciji EXIT tima. Sea Star festival, koji će od 24.-25. svibnja biti održan u Umagu, kao i Sea Dance festival koji će krajem kolovoza biti održan na plaži Buljarica u Budvi!

Uvjet za stjecanje ulaznica za najsunčanije Exitove festivale je prijava u razdoblju od 1. do 28. veljače na njihovim stranicama, čime potvrđuješ dolazak. Prijava će vrijediti za sve postojeće kupce, kao i one koji ulaznice za EXIT 2019 kupe do isteka akcije! U prazničnom duhu, EXIT će nekima od vas darovati i smještaj i prijevoz za dvije osobe za Sea Star i Sea Dance festivale! 

Nakon gigantskog festivalskog poduhvata EXIT Freedom u 2018. godini koji je okupio više od 355.000 ljudi u pet zemalja regije, EXIT Tribe će u 2019. godini obuhvatiti 6 festivala na 6 lokacija u pet različitih država širom regije: EXIT u Novom Sadu, Festival 84 na Jahorini, Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru, Sea Dance u Budvi i No Sleep u Beogradu. Uskoro će biti objavljeni datumi svih festivala, ali i novi izvođači za EXIT, kao i prvi izvođači za ostale festivale iz velike EXIT Tribe 2019 obitelji.