Adam Sevani MOOSE iz filma “Step Up” dolazi u Hrvatsku na TransForm Winter Dance Camp!

Ove zime TransForm Winter Dance Camp postat će nezaobilazno mjesto za sve ljubitelje plesa, glazbe i zabave! San svakog plesača i ljubitelja Step up filmova napokon će biti ostvaren! Megapopularni Adam Sevani MOOSE stiže u Zagreb!

Od 07. do 13.01.2019. Zagreb još jednom postaje središte svjetske plesne scene! Nakog prvog izdanja kampa na kojem su plesači imali priliku učiti od koreografa i glavnog plesača Justina Biebera, plesača Beyonce i Rihanne vrijeme je za drugo izdanje ove nezaboravne plesne avanture!

TransForm Crew ovaj put dovodi čak 18 renomiranih svjetskih plesnih imena u Zagreb te ti omogućuje da unutar tjedan dana učiš od najvećih majstora svjetske plesne scene. Uz cjelodnevne radionice i treninge omogućuje ti da sudjeluješ i na predavanjima, Q&A sastancima, juniorskom i seniorskom battleu, partiju, brojnim nagradnim igrama i drugim aktivnostima te velikom SHOWCASE-u na kraju na kojem će svoj performans izvesti svi učitelji i tako pokazati svoje impresivne vještine.

TransForm Winter Dance Camp će obuhvaćati radionice i predavanja različitih plesnih stilova – hip hop i urbani plesni izričaji, jazz i contemporary te rad na koreografijama, freestyleu i improvizaciji.

Više informacija o ovom rasplesanom projektu potraži na www.transform.hr i na društvenim mrežama:

Facebook: Dance Studio TransForm / TransForm Winter Dance Camp / TransForm Merch
Instagram: @transformcrew / @transformdancecamp / @transform_merch