Dodjela Zlatnih Globusa pala u drugi plan: Zvijezda večeri bila je cura koja nosu vodu!

Kakva self promocija!

U nedjelju navečer, 6. siječnja, održana je jedna od najvećih filmskih večeri u godini – dodjela nagrada Zlatnih globusa. A unatoč velikom broju poznatih glumaca i redatelja, glavnu pozornost na eventu uzela je djevojka koja je bila zadužena za raznošenje vode!

Djevojka pod imenom Kelleth Cuthbert inače radi kao model, a na ovoj večeri je nosila i sponzorirala brand prirodne vode.

Reklama koju su dobili je nevjerojatna jer se na gotovo svakoj slici velikih glumaca, mlada manekenka nalazi u pozadini noseći nekoliko boca njihove vode!

Odmah je otvoren i neslužbeni Twitter account djevojke koji je prepun fotki i humorističnih komentara. Ako ništa drugo, želimo vjerojatno kako je cura od firme koja ju je angažirala dobila pozamašan honorar jer je to sigurno zaslužila.

Inače, nagrade na dodjeli pokupili su očekivani filmovi – ‘Bohemian Rhapsody’ i Rami Malek sa svojom interpretacijom lika Freddieja Mercuryja te Christian Bale kao glavni glumac u filmu ‘Vice’, no najviše nagrada, čak tri, pokupio je film ‘Green Book’ s Viggom Mortensenom i Mahershalom Alijem u glavnim ulogama.