TOMORROWLAND WINTER: Poznati su detalji zimskog spektakla!

Još nas samo dva mjeseca dijele od prvog izdanja zimskog Tomorrowlanda na kojem te čeka brutalna kombinacija najbolje mjuze, prirode, snijega i danonoćnog partijanja. Sve se ovo odvija na Francuskim Alpama, točnije u skijaškom mjestu, Alpe d’Huez. Festival traje od 9.  do 16. ožujka, a tema mu je The Hymn of the Frozen Lotus.

Alpe d’Huez

U slučaju da ideš na Tomorrowland Winter, valjda se nećeš smrznuti, kao ni ostalih 30 000 ljudi, koliko najavljuju iz organizacije. Tako ćeš svaki dan uživati na čak 7 pozornica, od kojih se četiri pozornice nalaze upravo na skijalištima. Pozornice na skijalištima bit će otvorene od 11 do 16 sati svaki dan. Samo zamisli kako će biti brutalno skijati uz najveće festivalske hitove i bangere u zimskoj idili s pogledom na snježne planine. Nadamo se da organizacija razmišlja o jakim bassovima, čisto da nebi došlo do neugodnog iskustva s lavinama u planinama.

Tamo ćeš se do kraja moći prepustiti uživanju s ostalim partijanerima, budući da će Tomorrowland-ovo “zimsko selo” biti zatvorenog karaktera. U njega će moći ući i boraviti samo posjetitelji Tomorrowlanda, tako da ne postoji šansa da te na tulumu smetaju klinci koji tek uče skijati. Najviša točka na kojoj će biti smještena pozornica bit će Pic Blanc, koji se nalazi na 3300 metara nadmorske visine. Jedna pozornica bit će pomična i tokom cijelog dana će “šetati” po festivalu. Glavni stage nalazit će se u resortu na parkiralištu Shepherds-a i radit će od 16 do 22 sata s kapacitetom od 11 000 ljudi.

Više informacija o prvom izdanju zimskog Tomorrowlanda možeš pogledati ovdje.