Jesi li ti superheroj na Tomorrowlandu?

Na policama dućana zasigurno još uvijek možeš naći Sky Cola ediciju s etiketama Wonder Woman, Batmana, Supermana, Aquamana, The Flasha, Cyborga i Justice League Sky Cola. Pitaš se kakve veze superheroji i Sky Cola imaju s Tomorrowlandom? Ne da imaju veze, nego je Sky Cola tvoja najčvršća veza ako si ikad planirao otići na Tomorrowland.

O čemu se točno radi? Svatko tko je čuo za Tomorrowland zna da se radi o možda najboljem festivalu elektronske glazbe i sigurno je, ne jedanput, potajno počeo planirati putovanje kojem je cilj Tomorrowland. Planiranje putovanja sa Sky Colom posebno je veselje, jer upravo Sky Cola vodi sretnog slušatelja (tebe) i pratnju (vodiš koga god želiš) na zimski Tomorrowland. Naime, po prvi put će Tomorrowland biti u zimskom periodu i to u francuskim Aplama, na skijalištu Alpe d’Huez, gdje je najviša skijaška točka na 3330m. Zato ako planiraš biti Sky Colin superheroj na Tomorrowlandu početkom ožujka u Francuskoj pažljivo slušaj radio Enter Zagreb.

Tamo ćeš sa Sky Colom svaki, od osam dana, koliko traje Tomorrowland, moći uživati na čak 7 pozornica, a ako si skijaš razveselit će te info da se čak četiri pozornice nalaze na stazama. Sa pozornica na stazama muzika će se čuti svaki dan od 11 do 16 sati. Spomenuli smo 3330 najvišu točku skijališta, a samo 30m niže bit će najviša pozornica tzv. Pic Blanc. Od četiri pozornice na stazama, jedna će biti pomična i cijele dane “švrljati” po svim stazama. Glavni party, bit će svakog dana od 16 do 22 u resortu na kojem će partijati 11 000 ljudi.
Slušaj Enter i možda baš ti budeš Sky Colin superheroj u Francuskoj!

 

*Sponzorirana objava

Povezani članci