Tulum u avionu: Tomorrowland najavljuje “party flightove” iz svih dijelova svijeta!

Posljednjih dana sve nam je u znaku zimskog Tomorrowlanda, ali se sada ipak  vraćamo na ono “originalno”, ljetno izdanje. Tomorrowland je najavio detalje za Global Journey party flights koji će polijetati iz mnogih svjetskih metropola kao što su Washington, Singapur, Hong Kong itd.

Party vlakovi i brodovi već su nam postali normala, ali party u avionu je već skroz druga priča. Tako će ovaj belgijski festival izbrojati čak 240 party letova! Letovi će polaziti iz 83 zračne luke diljem svijeta. Na svakom se letu očekuje drugačiji tulum – 55 letova bit će prava Izona u visinama, budući da će putnike na nekoliko kilometara visine zabavljati mjuza u avionu i to od mnogih gostujućih DJ-eva, a ostatak letova neće imati party u samom zrakoplovu, već u zračnim lukama pri slijetanju. Ako nas pitaš, ne znamo što bi prije izabrali! U svakom slučaju pilotima i stjuardesama neće biti dosadno letjeti sa stotinama partijanera.

Ako ti ni ovo nije dovoljno, postoji i još luđa opcija. Amare, Airbus A320 koji na Tomorrowland leti uz posebne svjetlosne efekte i instalacije. Ne postoji bolji način za festivalsko zagrijavanje.

Tomorrowland je nedavno najavio i ovogodišnju temu, “Book of Widsom” i to je prvi puta da se festivalska tema ponavlja. Posljednji put je Tomorrowland zasjao u ovoj temi 2012. godine.