Nema koga nema: Tomorrowland objavio listu izvođača s vlastitim pozornicama!

Iako je danas, navodno, najdepresivniji dan u godini, mi ti donosimo genijalne vijesti iz organizacije Tomorrowlanda. Jedan od najboljih festivala otkrio je službene “stage hostove”odnosno izvođače koji hostaju (ili bolje rečeno sa svojim labelom ili showom preuzimaju) pozornice za ovogodišnje originalno, ljetno izdanje Tomorrowlanda.

Budući da ubrzo kreće svjetska pretprodaja ulaznica, krajnje je vrijeme da se odlučiš koji ćeš vikend odabrati za partijanje.

Ove je godine Tomorrowland stvarno uzeo velik zalogaj pa je tako domaćin izvođača različitih stilova koje će spojiti u jedan festivalski spektakl. Očito ćemo povratak genijalne teme, “The Book of Widsom” dočekati sa stilom.

Tako će ovaj belgijski festival svoju 15. godišnjicu obilježiti i jednom svjetskom premijerom. Riječ je o Ericu Prydzu koji će svoj dobro poznati EPIC show (prema inicijalima imena i prezimena) dovesti na novu razinu. Njegov najnoviji show nosi naziv “Holosphere” a riječ je o stageu s 3D animacijom kugle koja će zapravo biti hologram od 360 stupnjeva oko DJ pulta, dok Prydz stoji u sredini.

Osim njega stage-eve će hostati i Shaq, koji će zapaliti stage svojim Shaq’s Fun House brendom. Drugi vikend će začiniti Armin van Buuren i njegov” A State of Trance” stage, Axwellov Axtone i Dimitri Vegasov i Like Mikeov “Smash The House”.   Svoj stage će dobiti i Nina Kraviz, Claude VonStroke sa svojim Dirtybird takeover-om, Carl Cox sa Space Ibizom, Don Diablov Hexagon, Paul van Dyk te mnogi mnogi drugi.

Listu svih Dj-eva koji hostaju stageve možeš pogledati na fotki ispod:

 

View this post on Instagram

 

Celebrating 15 years of Tomorrowland with these wonderful hosts… Prepare for The Return of The Book of Wisdom.

A post shared by Tomorrowland (@tomorrowland) on