Očekuje nas najbolje izdanje do sad: U prodaju puštene ulaznice za ULTRA Beach party na Hvaru!

Written by on 22/01/2019

Najsunčaniji hrvatski otok već tradicionalno tijekom festivala ULTRA Europe postaje domaćinom najekskluzivnijeg i najposjećenijeg dnevnog “pool partyja“ ULTRA Beach u Amfora Hvar Grand Beach Resortu. Atraktivni kaskadni bazeni, vrhunska produkcija i glazba najzvučnijih imena elektroničke scene rezervirani su za samo 5000 posjetitelja, a ulaznice za ovogodišnje izdanje, koje je na rasporedu 16. srpnja, od danas su u prodaji!

Svi oni koji su se tijekom proteklih dana registrirali na službenoj stranici festivala od danas će moći kupiti najpovoljnije ulaznice za party ULTRA Beach po cijeni od 75 eura, a svi ostali po cijeni 99 eura. Riječ je o jednom od najomiljenijih partyja Ultranauta iz cijelog svijeta, stoga organizatori preporučuju da se osiguraju na vrijeme.

A nakon cjelodnevne zabave uz koktele i zarazne ritmove svjetskih DJ velikana, te nakon čarobnog zalaska sunca, party se seli u Carpe Diem Beach Club uz svjetski techno i house brend RESISTANCE. Kako bi u potpunosti osjetiti iskustvo na Hvaru, preporučuje se kupnja combo ulaznica koja uključuje ulaz na oba partyja. Registirani fanovi moći će ih kupiti za 139 eura, a ostali za 149 eura. U prodaji su i VIP ulaznice po cijeni od 200 eura.

Organizatori najavljuju da je do objave prvih imena koja će nastupiti na sedmom izdanju festivala ostalo još samo nekoliko dana, a upravo je to vijest koju s nestrpljenjem iščekuju brojni fanovi koji se spremaju doći u Hrvatsku ovog ljeta. Španjolska, Velika Britanija, Australija, Norveška, Njemačka i Hrvatska zemlje su iz kojih je zabilježen najveći broj kupljenih ulaznica. Hrvati su se tako upisali na listu top 5 zemalja po prodaji, a njihova rekordna kupnja u ovako ranoj fazi prodaje samo potvrđuje da će sedmo izdanje festivala ULTRA Europe biti najbolje do sad i izdanje koje se nikako ne smije propustiti.

Ulaznice je trenutno moguće kupiti samo na službenoj stranici festivala, a uskoro će krenuti i prodaja posebnih regionalnih ulaznica.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]