Outlook festival po zadnji put na tvrđavi: Festival izbacio “oproštajni” line-up za posljednje izdanje u Puli!

Ovo će biti zadnje ljeto Outlook festivala u izdanju kakvog ga svi pamtimo. Nakon čak 10 godina partijanja među ruševinama na zabačenoj tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule, Outlook mijenja svoju lokaciju! Još nam nije poznato gdje će se festival odvijati iduće godine, ali partijanje u ruševinama ove tvrđave će nam definitivno faliti.

Kako je ovo ipak zadnja godina festivala kakvog ga pamtimo organizatori obećaju najbolji festival do sada i nezaboravan provod kako bi sa stilom zaključali sva ljetna partijanja. Danas su tako izbacili prvi dio liste izvođača. Među njima se nalaze Chase & Status(Return II Jungle), Bugzy Malone, Goldie, Ghetts, Mala, Aitch, Big Zuu i mnogi mnogi drugi.

Festival se, kao i obično, održava u rujnu. Točnije, ove godine od 5.-8. rujna. Kao što je bilo i prijašnjih godina Outlook će biti otvoren koncertom u Areni u Puli daj prije početka festivala. Ulaznice se već nalaze u pretprodaji, tako da požuri i upikiraj svoje karte za posljednju godinu partijanja na tvrđavi! Cijeli line-up kao i ostale detalje možeš poledati ovdje.