Exit pojačao svoj lineup: Lost Frequencies pridružio se ostalim izvođačima!

Potvrđeno je kako ove godine na EXIT festival stiže belgijski hitmaker Lost Frequencies! Nakon što je prošloga ljeta razmrdao publiku na festivalima širom Europe, na ovogodišnji EXIT vraća se s novim hitovima kao što su “Crazy”, “Like I Love You” i aktualni hit „Melody˝. Ovaj wunderkind glazbene industrije posljednjih nekoliko godina ne silazi s top lista, radijskih valova i najvećih festivalskih pozornica, uključujući i Tomorrowland na kojem već četiri godine zaredom ima i svoju pozornicu.

photo: Exitfest

Kao i prethodnih 18 izdanja, EXIT festival na svjetski poznatoj Petrovaradinskoj tvrđavi i ovaj put će biti mjesto na kojem će se skupiti ljubitelji festivala iz preko devedeset zemalja širom svijeta! Festival koji već godinama slovi za jedan od najboljih europskih, ali i svjetskih glazbenih događaja i u 2019. dovodi vrhunske hitmejkere i veterane glazbene scene. Program će se odvijati na preko 40 različitih bina i zona širom Tvrđave. Ovo izdanje EXIT festivala traje od 4. do 7. srpnja, a pohodit će ga neka od najaktualnijih imena, među kojima su Carl Cox, i tandem Dimitri Vegas & Like Mike.

Cijene ulaznica kreću se od 445-799kn, ovisno o paketu ulaznice i danima koje želiš provesti tamo. Sve dodatne informacije potraži na službenoj stranici festivala.