Tomorrowland piše novo poglavlje: Objavljeni prvi headlineri za ovogodišnje izdanje!

Najbajkovitiji, najveći, najposjećeniji, najčarobniji i jedan od najboljih EDM festivala u svijetu, Tomorrowland, izbacio je prvi val izvođača, odnosno headlinera za ovogodišnje izdanje koje će se tijekom dva vikenda (od 19. do 21. srpnja te od 26. do 28. srpnja) održati u belgijskom gradiću Boom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ready to write a new and breathtaking story, behold the first headliners for Tomorrowland 2019.

Objavu dijeli Tomorrowland (@tomorrowland)

Above & Beyond, Adam Beyer, Armin van Buuren, A$AP Rocky, Boris Brejcha, Carl Cox, The Chainsmokers, Charlotte de Witte, Fisher, Infected Mushroom (retro live show), John O’Callaghan & Bryan Kearney present Key4050, Joris Voorn, NGHTMRE & Slander present Gud Vibrations i Paul van Dyk prva su imena koja su se uspjela uglaviti na još uvijek nepotpunu listu izvođača koja će u narednim tjednima i mjesecima rapidno rasti.

Foto: facebook.com/tomorrowland

S obzirom na imena koja će se izredati na Tomorrowlandu i sav popratan sadržaj koji taj festival nudi, uopće nas ne čudi da ulaznice svake godine planu u svega nekoliko minuta. Pretprodaja ulaznica završila je u subotu 26. siječnja rekordnom brzinom, a regularna prodaja kreće u subotu 02. veljače u točno 17h.

Ukoliko želiš biti jedan od sretnika koji će uspjeti ugrabiti ulaznicu, registriraj se već danas na službenom sajtu festivala i dežuraj pred kompom.