Darude ide na Eurosong: Tvorac “Sandstorma” u borbi za pjesmu Europe!

Nakon nekoliko mjeseci raznih nagađanja po Finskoj, napokon se zna tko će biti njihov predstavnik na Eurosongu 2019. Ako misliš da je riječ o informaciji koja te uopće ne zanima, mogao bi se iznenaditi, jer ove godine Finsku predstavlja legendarni DJ, Darude!

Iako u posljednje vrijeme nema novih hitova, iza sebe je definitivno naredao mnoge uspjehe. Najpoznatiji po Sandstormu, nastupao je na najvećim svjetskim eventima kao što su Euro 2000, Wimbledon, Olimpijske igre, UFC i mnogi drugi, a njegovu ste najpoznatiju stvar mogli slušati i na reklamama za Nike, PlayStation i u mnogim Hollywoodskim filmovima.

Ove ga godine tako sprema vatreno krštenje, budući da je ovo vjerojatno prvi put ikad da na Eurosongu neku zemlju predstavlja DJ! U tome će mu pomoći vokalist Sebastian Rejman i ne sumnjamo da će kombinacija biti brutalna!

”This is a huge challenge for me in many ways, when I was asked to represent Finland I felt a bit scared at first, but there was no way I could say no to my country! It is an honour to be part of this incredible experience and I only have positive expectations!”-izjavio je Darude.