As u rukavu organizatora: Swedish House Mafia zatvara Tomorrowland?!

Tomorrowland je jučer i danas objavio prvi i drugi val izvođača, no zanimljivo je vidjeti kako na lineupu festivala koji će ove godine obilježiti 15 godina postojanja i dalje nema najtraženijeg DJ tria na svijetu – Swedish House Mafie koja je svoj veliki reunion doživjela na prošlogodišnjem Ultra Music Festivalu u Miamiju.

foto: facebook.com/ultramusicfestival

S obzirom na boom koji je Ultra napravila njihovim ponovnim okupljanjem, teško da Tomorrowland može postići toliki odjek. Međutim, može im osigurati zatvaranje glavnog stage-a i tako svoj rođendan proslaviti u velikom stilu. Ove su pretpostavke dodatno pojačane potvrdom Martina Garrixa na Twitteru, a u kojoj kaže kako će na Tomorrowlandu nastupiti samo jedan vikend i to ne na glavnom, već na svom STMPD Records stage-u, prvog vikenda održavanja festivala.

S obzirom na to da je lako za pretpostaviti kako će zatvaranje glavnog stage-a dva od tri dana festivala vrlo vjerojatno pripasti Arminu van Buurenu i Dimitri Vegasu & Like Mike-u, a Garrixa koji je do sad zatvarao festival na mainstageu nema, lako je moguće kako će ta čast pripasti upravo švedskom trojcu.

Držimo fige!

foto: youtube screenshot