Marshmello u subotu nastupa na milijunskom koncertu: Prvi “in-game” koncert u Fortnite-u!

Već se mjesecima u Fortnite krugovima priča kako bi Marshmello mogao nastupati ni više ni manje nego u igrici! Ta informacija jučer je definitivno potvrđena na stranici Fortnite News.

Tako će se ove subote popodne odviti nešto u potpunosti novo u gejming svijetu. Prvi live, in-game, koncert! Marshmello po prvi put postaje dio igrice i to sa digitialnim koncertom. Nove informacije konstantno pristižu, a ovo je što znamo do sada:

  • koncert, prema našem vremenu, najvjerojatnije počinje subotu u 6 ujutro. Savršeno za nabacit jedan opaki after!
  • odvija se u Pleasant Parku, iako ćeš mjuzu i svjetla vjerojatno čuti na cijelom putu.
  • koncert se zove “Party at Pleasant Park”, a vjerojatno će iznimno tada postojati mogućnost oživljavanja, što znači da će ubijanje za vrijeme tuluma biti dozvoljeno. Onaj izraz “ubijen sam”, nakon partija, će sada definitivno poprimiti drugo značenje.
  • postoji i kozmetički paket za koncert koji uključuje Marshmellovu kožu, njegov klin i sprej. Informacije o cijeni još nisu dostupne.
  • koncert će uključivati pravi stage, zvučnike i osvjetljenje koji će biti postavljeni na nogometnom terenu u Pleasant Parku.

Iako je ovdje riječ o digitalnom koncertu, ovo bi mogao biti najveći party koji se ikada “održao” na svijetu, budući da Fortnite broji masivnih 200+ milijuna registriranih igrača!

Zvuči genijalno! Mi definitivno znamo gdje nam je u subotu ujutro after.