Tomorrowland će se rasprodati u samo nekoliko minuta: Evo kako možeš osigurati svoju ulaznicu!

Ova će godina po mnogome biti posebna za Tomorrowland. Osim što je riječ o najvećem festivalu na svijetu koji iz godine u godinu biva sve većim i većim, za Tomorrowland 2019. godina znači i 15. obljetnicu postojanja.

15 godina treba nekako i proslaviti, a organizatori su to odlučili obilježiti najboljim lineupom do sad kojeg objavljuju u dijelovima na dnevnoj bazi, a šuška se i o mogućem dolasku Swedish House Mafie. S obzirom na bogat program, vrhunsku produkciju i više nego primamljivu listu izvođača, uopće ne čudi kako sve ulaznice za Tomorrowland (njih oko 250.000) za oba vikenda održavanja festivala planu u svega nekoliko minuta. Ulaznice kreću u regularnu prodaju ove subote u 17h po našem vremenu,i do 17:10 ih vjerojatno više neće biti.

No, svoj Tomorrowland package možeš bukirati i putem službene partnerske agencije Tomorrowlanda – GoNParty i tako si osigurati “the time of your life“. Paketi kreću u prodaju dan nakon regularne prodaje ulaznica, dakle u nedjelju 3. veljače u 17h, a nabaviti ih možeš OVDJE.

DreamVille te čeka, a želiš li na festivalskom putovanju biti potpuno bez brige oko smještaja, pridruži se ekipi u Easy Tent zoni i ugrabi taj PAKET. Držimo fige da se uspiješ dokopati svojih ulaznica!