I to se dogodilo: Bankrotirao dizajner mainstage-a na Tomorrowlandu!

Čovjek bi pomislio da ona stara “kolko para, tolko muzike” vrijedi i kad ju obrneš u “kolko muzike, tolko para“, pogotovo kad je posrijedi Tomorrowland.

Iako je riječ o jednom od najvećih, najposjećenijih i produkcijski najzahtjevnijih i najbogatijih glazbenih festivala na svijetu, Neverland Themepark Projects – firma koja se bavi dizajnom glavnog stage-a koji iz godine u godinu prati neku drugu i novu bajkovitu temu, uspjela je bankrotirati.

 

foto: facebook.com/tomorrowland
foto: facebook.com/tomorrowland
foto: facebook.com/tomorrowland

S obzirom na bankrot koji su proglasili, više neće pružati svoje produkcijske usluge ovom festivalu, a oglasili su se i kratkom izjavom: “We inform you that Neverland Themepark Projects is no longer active. We want to thank you for the years of cooperation and trust. This message will come in hard, we are well aware of that. With our whole team we have been fighting until the last minute, but due to a combination of circumstances we are forced to close the doors of Neverland definitively. Our sincere apologies for the inconvenience that we may cause you.

Iz Tomorrowlanda pak uvjeravaju kako se ovo neće odraziti na kvalitetu i masivnost festivala, budući da je u cijeli proces dizajna pozornice uključeno čak 12 produkcijskih kuća jer bi taj posao bio prezahtjevan za samo jednu firmu: “We work with twelve decor builders of which Neverland is one of them. The main stage is too complex to be made by one set builder anyway.

foto: facebook.com/tomorrowland

Dakle, straha nema. The show must go on.