Ultra VS Rapture: Rapture Festival tuži Ultru Miami zbog “krađe” lokacije na Virginia Key-u!

Za manje od dva mjeseca počinje Ultra Miami Music Festival i to na novoj lokaciji! Virginia Key bio je apsolutni hit i sve je koliko toliko išlo po planu, ali se u zadnji čas definitivno dogodilo nešto što bi moglo ugroziti održavanje cijelog festivala.

Naime,Rapture Electronic Music Festival, se protekle dvije godine održavao upravo na toj lokaciji, a ove se godine održava na isti vikend kao i Ultra! Računica je vrlo jednostavna, netko će izvisiti! Zanimljivo je to da i Ultra i Rapture prodaju ulaznice za svoje festivale, ali mjesta će biti samo za jednog.

Zato je Rapture Festival i tužio Ultru. Njihov je zahtjev da u tom terminu Ultra odustane od svog festivala i mjesto prepusti njima jer je ta lokacija “njihova” već dvije godine. Ustvari se u tužbi i navodi kako je Rapture imao usmeni dogovor s gradom Miamijem i Virginia Key Beach Parkom da će se festival održavati na toj lokaciji do 2020.

Rapture je već prošli mjesec poslao Ultri zahtjev za preseljenje, ali su dobili elegantni ignore.

Ultra Miami inače bi trebala trajati od 19. do 31. ožujka, a Rapture Electronic Music Festival 29 i 30, znači petak i subotu istog vikenda. Borba može početi!