VODIMO TE U KINO: Dijelimo 80 ulaznica za novi blockbuster “Alita: Anđeo borbe”!

Od producenata filmova Titanic i Avatar u kina stiže novi blockbuster – “Alita: Anđeo borbe“, a mi smo se u suradnji sa CineStar kinima ponovno potrudili dati ti priliku da film sa svojom pratnjom pogledaš prvi u Hrvatskoj!

Ukupno imamo čak 80 ulaznica, odnosno 40 ekskluzivnih pozivnica koje vrijede za dvije osobe za pretpremijeru filma koja će se održati 12. veljače u 19h u Kaptol centru u Kaptol Boutique Cinemi.

Kako bi jedna od tih 40 pozivnica pala baš u tvoje ruke, sve što trebaš napraviti jest pokucati na Enterov Smart. Naime, naš će mali auto u ponedjeljak 04. veljače, u srijedu 06. veljače i u petak 08. veljače u jednom trenutku u terminu između 14 i 18h voziti gradom i zaustaviti se na nekoj od frekventnih lokacija.

Vidimo se (možda, hehe) kod NSB-a, Avenue Malla, Studentskog centra, Langovog trga…

 

Kad na traženoj lokaciji primjetiš naš Smart čiju smo ti fotku radi lakšeg uočavanja priložili gore, samo pokucaj na staklo i jedna od pozivnica, koje smo rezervirali za podjelu tog dana, postaje tvoja. Nije teško, zar ne?

Vidimo se na prvoj projekciji filma!

O FILMU:

Radnja filma je smještena nekoliko stoljeća u budućnost, u gradu Iron City, u kojem napuštenu Alitu u besvjesnom stanju pronalazi suosjećajni cyber-liječnik Ido koji je dovodi u svoju kliniku. Kada se Alita probudi, ne sjeća se tko je, niti prepoznaje svijet u kojem se nalazi. Aliti je sve novo, svako iskustvo joj je prvo. Dok uči navigirati svojim novim životom i ulicama Iron Cityja, Iro je pokušava zaštititi od njezine misteriozne prošlosti, dok joj njezin novi prijatelj s ulice, Hugo, pokušava pomoći da se sjeti svoje prošlosti. Između njih dvoje se počne razvijati sve veća zaljubljenost, sve dok smrtonosne snage ne dođu po Alitu i krenu narušavati njezine novostečene odnose. Tada Alita otkriva da ima izvanredne borilačke sposobnosti koje može iskoristiti kako bi spasila svoje voljene. Odlučna da otkrije istinu o svom porijeklu, Alita kreće na put koji će je voditi u borbu protiv nepravdi ovog mračnog, korumpiranog svijeta.