Pogreška zlata vrijedna: Ariana Grande zbog krive tetovaže dobiva 1,5 milijuna dolara?

Sjećate se kako su prošli tjedan svi ismijavali Arianu Grande zbog “neuspjele” tetovaže koja na japanskom umjesto “7 rings” znači “roštilj” ? E pa ispostavilo se da bi zbog te tetovaže Ariani Grande na bankovni račun mogla leći opasna lova. I to finih 1,5 milijuna dolara!

Da te podsjetimo, Ariana Grande nedavno je izbacila novu pjesmu “7 rings”. U želji da na neki način proslavi taj hit odlučila je u tu čast napraviti tetovažu na dlanu. Tako je od svih jezika baš htjela naziv na japanskom, ali očito se nije savjetovala s prevoditeljem zbog čega njena tetovaža umjesto “seven rings” na japanskom znači “prijenosni roštilj”. Ona ju je pokušala prepraviti, ali se tako još više zeznula. Sada tetovaža znači “prst japanskog roštilja”.

Ali, tko se zadnji smije – najslađe se smije. Tako će se Ariana Grande možda nasmijati svima nama jer je zbog svoje epic fail tetovaže dobila vrlo primamljivu ponudu. Tvrtka za lasersko odstranjivanje tetovaža, LaserAway, ponudila joj je besplatno lasersko skidanje tetovaže uz naknadu od 1,5 milijuna dolara, plaćen put i luksuzni smještaj. Da, dobro ste pročitali, oni će njoj skinuti tetovažu i za to će joj još dodatno platiti 1,5 milijuna dolara.

Jedini uvjet je da ih ona, nekoliko puta godišnje, reklamira na Instagramu. Ako nas pitaš, ponuda je i više nego prihvatljiva, a koliko ta lova znači Ariani i hoće li ponudu i prihvatiti, tek ćemo vidjeti.