“Work in progress”: Procurile prve Tomorrowland Winter fotke!

Nakon 14 godina partijanja pod belgijskim suncem sredinom srpnja, došlo je vrijeme da Tomorrowland proširi svoju priču i organizira Tomorrowland Winter, svoju prvu zimsku inačicu koja će se održati u ožujku u samom srcu francuskih Alpa – Alpe d’Huezu pod temom “The Hymn Of The Frozen Lotus“.

Prvi je to put da će da će ovaj festival svima poznate travnjake pored belgijskog gradića Boom zamijeniti snježnim pokrivačem na gotovo 3.000 metara nadmorske visine. Riječ je o 7-dnevnom eventu kapaciteta za 30.000 ljudi iz cijelog svijeta, a ulaz u skijaški kompleks imat će samo oni koji su osigurali svoje Tomorrowland Winter pakete. Dakle – ekskluziva!

Lineup je brutalan, kao i uvijek kad je Tomorrowland u pitanju.  Armin van Buuren, Lost Frequencies, Afrojack, Steve Aoki, Sunnery James and Ryan Marciano, Claptone, Dimitri Vegas & Like Mike, Nervo, DJ Snake, Martin Garrix, Martin Solveig i mnogi drugi trest će Alpe do te mjere da se lagano pribojavamo lavina.

Podsjetimo, prošlog smo četvrtka u Enter The Top finalu na ovu zimsku bajku poslali Ivana Sinkovića koji je prvi stigao do vrha Sljemena te tako sebi i svojoj pratnji osigurao all-inclusive 7-dnevni paket. Početak festivala je tek za mjesec dana, no fotke koje su počele kružiti EDM portalima pokazuju kako su organizatori već sad počeli s pripremama.

Foto: We Rave You
Foto: We Rave You
Foto: We Rave You
Foto: We Rave You

Iako tek vidimo samo obrise prvih pozornica u nastajanju, možemo samo zamisliti kakav se spektakl tamo sprema budući da su radovi krenuli ovoliko rano. A Tomorrowland, znamo, nikad ne razočara dizajnom svojeg mainstage-a.