Želiš na Tomorrowland Winter? U prodaji je još nekoliko putnih paketa!

Written by on 12/02/2019

Okej, možda se nisi uspio prvi popeti na Sljeme da osvojiš put na prvi ikad Tomorrowland Winter, ali to ne znači da ga trebaš propustiti. Baš naprotiv, premijere ovakvih festivala se ne propuštaju!

Ako još ne znaš, prvo izdanje Tomorrowlanda Winter odvija se na Francuskim Alpama, točnije u skijaškom mjestu Alpe d’Huez od 9.  do 16. ožujka, a tema mu je The Hymn of the Frozen Lotus.  Svaki dan moći ćeš partijati na čak sedam pozornica, od kojih se četiri pozornice nalaze upravo na skijalištima. Definitivno zvuči kao nešto što se ne propušta!

U prodaji se nalazi još svega nekoliko paketa čijom kupnjom možeš osigurati svoje mjesto u francuskim Alpama i tako među svega 30.000 fanova iz cijelog svijeta braniti i naše, hrvatske boje. Kako bi što lakše isplanirao svoj put, donosimo ti ponudu agencije GoNParty, službenog putnog partnera Tomorrowlanda. Paket za Tomorrowland Winter uključuje sedmodnevno putovanje sa smještajem u privatnim apartmanima, Résidence La Cascade – Les Epinettes. Tako možeš birati između četverokrevetnog ili šesterokrevetnog apartmana ili sobe za dvoje sa zajedničkom kuhinjom i kupaonicom koju dijeliš s drugima.

 

Cijena takvog paketa je 1299,00 eura, ali ako put bukiraš prije 20.2. cijena je 100 eura manja! Iako se sam festival odvija u mjestu Alpe d’Huez, smještaj je ipak u selu u blizini, ali sa svojim lift & ski passom, koji sutakođer  uključeni u paket, lako možeš doći do festivala u bilo koje vrijeme.

Organizatori puta su se pobrinuli da se nakon partijanja možeš i kvalitetno opustiti pa te osim skijanja, u sklopu smještaja, čeka i wellness centar s bazenom, saunom i hamamom.

 

Ovaj paket tako uključuje:

  • Full Madness Pass – 3-day Festival Ticket (od 13. do 15. ožujka)
  • sedmodnevni apartmanski smještaj
  • 7-dnevni lift & ski pass
  • grupnog vodiča
  • podršku 24/7
  • Winter Traveler paket vrijedan 99€ – besplatno, ako se prijaviš do 20.2

Za detaljne informacije oko paketa posjeti njihovu službenu stranicu.

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]