DIJELIMO ULAZNICE: Vodimo te na Ultra Europe!

Vijest koju smo prenijeli prije svega nekoliko sati već se proširila među fanovima brzinom munje: Swedish House Mafia stiže na Ultra Europe!

O tome se nagađalo već neko vrijeme budući da su se u Zagrebu i u Splitu nedavno pojavili plakati identični onima kojima je Swedish House Mafia za vrijeme mystery faze tizala svoje nastupe u drugim gradovima u inozemstvu, a danas je napokon stiglo i službeno priopćenje od organizatora.

Ovakvu vijest o dolasku planetarno najpopularnijeg EDM trojca na našu Ultru u Splitu treba prigodno proslaviti pa ćemo tako nekome od vas na našem Instagramu podijeliti dvije ulaznice za Ultru Europe za dan kad se očekuje SHM nastup.

Sve što trebaš napraviti jest zapratiti naš profil na Instagramu, lajkati objavu u kojoj dijelimo ulaznice te u komentaru označiti osobu koju bi vodio/la sa sobom (pritom možeš ostavljati više komentara, pod uvjetom da svaki put tegaš nekog drugog). Na raspolaganju imaš 48h kad ćemo nasumičnim putem odabrati dobitnika, a šanse si povećavaš repostanjem naše objave u svoj Instastory uz označavanje Entera Zagreb.

EMBED OBJAVA

Sretno svima! Dobitnika ćemo doznati u četvrtak 14. veljače u 16h.