Gejmeri poludili za Marshmellom: Fortnite igrači rekreiraju “Happier” unutar igrice!

Genijalni Marshmello nije samo poznat kao DJ, nego kao i ogroman gaming fan. Točnije – fan Fortnite-a.

LOS ANGELES, CA –  Gamers ‘Ninja’ and ‘Marshmello’ pose together during the Epic Games Fortnite E3 Tournament at the Banc of California Stadium on June 12, 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Christian Petersen/Getty Images)

To je definitivno nedavno i dokazao kada je održao prvi ikada virtualni koncert unutar igrice na kojem je prisustvovalo čak 10 milijuna igrača! Ne znamo kako tebi, ali nama ovo zvuči dosta impresivno. Neki tako taj in-game koncert smatraju najbrojnijim koncertom ikada, iako je on bio virtualan. Ipak bi uživo to bilo nemoguće, ili?!  Bilo kako bilo, igrači Fortnite-a definitivno su oduševljeni s njim pa su mu se nekako odlučili i zahvaliti…

Grupa od 24 igrača koje je okupio korisnik UMadBroYolo, obradili su njegov hit “Happier”. Tako su igrači uživo odsvirali njegovu stvar na ogromnom in-game klaviru. Da bi cijela stvar dobila pravi “štih” Fortnite-a, u pozadini su igrači podupirali izvedbu sa zvukovima pucnjeva pištolja, skokovima, vatrenim oružjem i još mnogim sličnim akcijama koje se mogi izvesti u igrici. Ovo uživo definitivno ne bi bilo moguće.

Ne znamo koliko je igračima trebalo da pripreme ovu obradu, ali definitivno zvuči fora! Marshmello mora da je ponosan na svoje gejmere.

Kako je zvučala cijela izvedba možeš pogledatiu niže priloženom vidu: