Fanovi bojkotiraju Arianu Grande: Pokrenuli #Boycott7Rings pokret!

Okej, da, opet Ariana Grande… Ali ono što su njeni fanovi u stanju izmisliti, to još nigdje nismo vidjeli!

Već treći tjedan za redom njen hit “7 Rings” uvjerljivo drži prvo mjesto na Billboardovoj Hot 100 ljestvici. Fanovi očito nisu oduševljeni tom informacijom budući da ih je cijela situacija s njenom krivom tetovažom malo izbacila iz takta. Ako si slučajno zaboravio, premda sumnjamo da se ovakve situacije zaboravljaju, Ariana Grande je htjela odati posebnu posvetu svojoj pjesmi tako što je napravila tetovažu na japanskom, ali se očito nije posavjetovala s prevoditeljem tako da značenje njene nove tetovaže na japanskom umjesto “7 Rings” znači “prijenosni roštilj”.

Prošli tjedan Grande je izbacila svoju novu pjesmu “break up with your girlfriend, i’m bored”, a fanovima je u cilju da “7 rings” svrgnu s Billboardovog trona i na njega postave njenu novu stvar.  Tako su pokrenuli Twitter kampanju #Boycott7Rings.

Arianini fanovi bojkotiraju njenu pjesmu, kako bi njena druga pjesma došla na prvo mjesto Billboardove ljestvice. Pa tko je tu lud? Arianu Grande ova situacija očito nije pretjerano uzrujala, naprotiv – baš joj je simpatična. Ako ništa drugo, barem se može pohvaliti da ima fanove kakve nema baš nitko!