Steve Aoki postao je prvi glazbenik ikad sa svojim likom u igrici!

Written by on 16/02/2019

Ova se godina, iako je tek počela, definitivno može nazvati godinom spajanja gejminga i glazbene industrije! Nakon Marshmellovog milijunskog virtualnog koncerta unutar Fortnite-a ,koji je  na igračima  ostavio takav utjecaj da su sami rekreirali “Happier” unutar igre,  sada i drugi genije iz svijeta glazbe polako ulazi u svijet igrica.

Steve Aoki definitivno ne kaska za trendovima. Ovaj DJ i producent dobio je svoj lik u mobilnoj igrici  Star Trek Fleet Command. To je prvi umjetnik ikad sa svojim likom u nekoj igrici. Aoki je sve objavio na svom Twitteru, a kako su rekonstruirali njegov lik, možeš pogledati ovdje:

Njegov album, Neon Future, ima niz nekonvencionalnih suradnji, a i sam Aoki  unosi malo tog sci-fija u svoj prepoznatljiv zvuk, pa zašto se ne bi on i njegova glazba uklopili u Star Trek? Ljubitelji Star Treka i dance glazbe sada mogu čuvati baze od napada u ovoj multiplayer igrici upravo u liku Steve Aokija. Lik poznatog DJ-a ti možda ne osigurava super pokrete i taktiku, ali teško da ćeš moći čuvati galaksiju kao više kul lik. A i imat ćeš genijalnu frizuru! Još ne znamo hoće li čuvati bazu tako što će bacati torte, ali to svakako provjerimo.

Iako je riječ o novoj igrici koja je izašla na tržište prije tek tri mjeseca, rezultati su za sada vrlo obećavajući sa prihodom od 3 milijuna dolara ostavrenih samo u siječnju!

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]