Ne vidiš duplo: Dua Lipa dobila svoju voštanu figuru u Madame Tussauds-u!

Dua lipa je bome u 2019.-u kročila s velikim stilom. Nakon što je pokupila dva Grammyja, u petak je u Londonu otkrila svoju friško napravljenu voštanu figuru u kultnom londonskom muzeju Madame Tussauds.

Taj je potez u potpunosti iznenadio fanove, a pogotovo izgled njene voštane figure. Ne znamo tko je birao outfit za njen kip, ali je definitivno zanimljiv. Tako njena voštana figura “nosi” kombu sa svog nastupa iz 2017., a tu je odjeću Dua Lipa sama donirala za svoju voštanu figuru. Riječ je o mrežastom grudnjaku i zelenoj trenirci.

Njena se figura nalazi u novoj posebnoj prostoriji, Dua Lipa Glow Room, a ako ćeš uskoro ići u posjet ovom legendarnom muzeju moći ćeš okinuti najbolju fotku ikada, budući da se oko njene figure nalazi čak 10 kamera koje istovremeno rade 3D gif koji odmah možeš sherati na svojim mrežama. Stvarno zvuči genijalno!

“It blows my mind! It’s pretty crazy to see how it came to life. I’m hoping I can take it home with me! I’ve been to Madame Tussauds a few times when I was younger and I took my family when they’ve come down from Kosovo and Holland and it’s always been a really fun experience…”– izjavila je prilikom otkrivanja svoje voštane figure. Ovo je definitivno velik uspjeh za Dua Lipu koja je inače podrijetlom s Kosova, pogotovo jer ima samo 23 godine.