Veći mainstage za 15. obljetnicu: Tomorrowland širi svoju glavnu pozornicu?!

Written by on 19/02/2019

Tomorrowland će ove godine proslaviti 15. godinu svog postojanja. Osim što su organizatori tim povodom najavili povratak jedne od omiljenih tema festivala, “The Book Of Wisdom, a jučer pokrenuli i službeni festivalski radio pod nazivom “One World Radio koji na stranicama festivala možeš slušati 0/24, izgleda kako sve ide i u smjeru povećanja te dodatnog proširenja ionako gigantskog i mega impresivnog mainstage-a kako bi se svim posjetiteljima pružilo nezaboravno festivalsko iskustvo.

Fotke koje su počele kružiti EDM portalima, a prvotno su se pojavile na web stranicama De Schorre provincije u kojoj je smještena legendarna livada na kojoj se Tomorrowland održava, pokazuju kako su u tijeku radovi raskopavanja, odnosno proširenja. Nije teško zbrojiti 2 i 2 te doći do zaključka kako se navedene adaptacije tiču upravo Tomorrowlanda koji će se održati u srpnju kroz dva vikenda.

Foto: We Rave You

Foto: We Rave You

Festival koji započeo svoj razvoj kao skromni event na livadi pored belgijskog gradića Boom prerastao je u megalomanski event i projekt koji više ne poznaje nikakve gabarite. Iz godine u godinu okuplja na desetke tisuća fanova iz svih krajeva svijeta te kremu elektronske glazbene scene.

Foto: facebooko.com/tomorrowland

Uz već odličan lineup i potvrđene izvođače, sve se više priča i o mogućem nastupu Swedish House Mafie, no vrijeme će pokazati svoje.

Inače, Tomorrowland će se održati kroz 2 vikenda između 19. i 28. srpnja u Belgiji, a prije toga održat će se prvi ikad Zimski Tomorrowland od 9. do 16. ožujka u francuskim Alpama.

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]