Veći mainstage za 15. obljetnicu: Tomorrowland širi svoju glavnu pozornicu?!

Tomorrowland će ove godine proslaviti 15. godinu svog postojanja. Osim što su organizatori tim povodom najavili povratak jedne od omiljenih tema festivala, “The Book Of Wisdom, a jučer pokrenuli i službeni festivalski radio pod nazivom “One World Radio koji na stranicama festivala možeš slušati 0/24, izgleda kako sve ide i u smjeru povećanja te dodatnog proširenja ionako gigantskog i mega impresivnog mainstage-a kako bi se svim posjetiteljima pružilo nezaboravno festivalsko iskustvo.

Fotke koje su počele kružiti EDM portalima, a prvotno su se pojavile na web stranicama De Schorre provincije u kojoj je smještena legendarna livada na kojoj se Tomorrowland održava, pokazuju kako su u tijeku radovi raskopavanja, odnosno proširenja. Nije teško zbrojiti 2 i 2 te doći do zaključka kako se navedene adaptacije tiču upravo Tomorrowlanda koji će se održati u srpnju kroz dva vikenda.

Foto: We Rave You
Foto: We Rave You

Festival koji započeo svoj razvoj kao skromni event na livadi pored belgijskog gradića Boom prerastao je u megalomanski event i projekt koji više ne poznaje nikakve gabarite. Iz godine u godinu okuplja na desetke tisuća fanova iz svih krajeva svijeta te kremu elektronske glazbene scene.

Foto: facebooko.com/tomorrowland

Uz već odličan lineup i potvrđene izvođače, sve se više priča i o mogućem nastupu Swedish House Mafie, no vrijeme će pokazati svoje.

Inače, Tomorrowland će se održati kroz 2 vikenda između 19. i 28. srpnja u Belgiji, a prije toga održat će se prvi ikad Zimski Tomorrowland od 9. do 16. ožujka u francuskim Alpama.