Ariana Grande i dalje ruši sve rekorde: Ima najstreamaniji pop album u jednom tjednu ikad!

Written by on 20/02/2019

Dobro da, svjesni smo da karijera Ariane Grande, htjeli mi to priznati ili ne, stvarno napreduje uzlaznom putanjom, a žena u zadnje vrijeme doslovno rastura sve pred sobom!

Njen se album “Thank U, Next” ispostavio kao ultimativni hit, budući da je prošli tjedan streaman više nego ijedan drugi pop album u jednom tjednu IKAD! Da nebi bilo zabune, to je najstreamaniji pop album ikada ako gledamo vremenski period od tjedan dana. To nije jedina titula koja se prošli tjedan mogla pripisati njenom novom albumu. On je postao i broj jedan među ženskim albumima s najviše streamanja u jednom tjednu.

Tako su pjesme s njenog albuma u prošlom su tjednu streamane čak 307 milijuna puta. To je stvarno nevjerojatna brojka s obzirom da su inače najstreamanije pjesme one hip-hop žanra. Arianin album je jedini album ne hip-hop žanra koji se nalazi među top 20 najstreamanijih albuma u jednom tjednu. Moraš priznat, veliki uspjeh.

Prije nje je vodstvo s pop albumom vodio Ed Sheeran i njegov album Divide. Pjesme s njegovog albuma bile su streamane 126.7 milijuna puta. Znači više od duplo manje puta nego pjesme s albuma “Thank U, Next”. Ovakav Arianin rezultat bit će izrazito teško nadmašiti.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]