Fini okusi Franck Cappuccina!

Written by on 25/02/2019

Franck Cappuccino omiljeni je cappuccino brend na hrvatskom tržištu, a svoj status inovatora Franck opravdava vrhunskom kvalitetom proizvoda i stalnim razvojem noviteta u skladu sa željama hrvatskih potrošača.

Pažljivo osluškujući želje potrošača na temelju istraživanja koje je proveo, Franck je dodatno obogatio svoju ponudu instant cappuccina koji, zahvaljujući desertnom karakteru, služe kao svojevrsna zamjena za slatki zalogaj i trenutak za uživanje. Riječ je o novitetu Franck Cappuccino Nougat Cream, neodoljivoj kombinaciji lješnjaka i čokolade.

Istraživanje je pokazalo kako su potrošačima inovacije i različiti okusi u kategoriji instant cappuccina izuzetno važni. Iako se uglavnom zadržavaju na svojim uobičajenim okusima, očekuju i kontinuirane inovacije u ovoj kategoriji jer svoj primarni okus rado kombiniraju s novitetima. Franck stoga, uz novi Nougat Cream, nudi raznovrsnu paletu okusa: Classic, Čokolada, Irish Cream, Kokos&Bijela čokolada, Jaffa, Vanilla Cream, Cappuccino s manje šećera, Cappuccino bez kofeina te napitak bez kave za najmlađe – Bananacino.

Godišnje se u Hrvatskoj popije čak 35 milijuna Franck Cappuccino napitaka, a potrošači Franck Cappuccina su primarno mladi u dobi od 18 do 24 godine i u tom segmentu Franck je prvi izbor kod potrošača. Prema istraživanju, Franck Cappuccino najčešće se konzumira tijekom druženja u kafiću ili kod kuće, među omiljenim je studentskim napitcima, te potrošače često asocira na opuštanje i desert.

Na europskome tržištu, u instant cappuccino kategoriji, prevladava trend prema kojem retail brendovi lansiraju sve više desertnih napitaka od kave (tzv. „dessert-style coffees“) koje potrošači percipiraju kao dobru zamjenu za desert, što je u skladu s Franckovom strategijom za ovu kategoriju.

Ujedno, Franck odgovara na potrebe tržišta u svakome smislu pa se tako Franck Cappuccino napitci mogu u toploj ili hladnoj verziji, što je posebice dobro prihvaćeno u ljetnoj sezoni.

Svoj omiljeni Franck Cappuccino okus možete lako pripremiti kod kuće s toplim mlijekom ili vodom, ili pak naručiti u kafiću.

 

*Sponzorirana objava

Facebook Comments
Tagged as

[There are no radio stations in the database]