ENTER MUSIC FESTIVAL: Vani je cijeli lineup za dvije noći partijanja u Opera Clubu za Enterov peti rođendan!

Kad slaviš, slavi kak’ spada!

Peti nam je ročkas i zato smo odlučili pripremiti najjači tulum u gradu. Pola desetljeća našeg postojanja u radijskom eteru i puštanja samo hitova obilježit ćemo u obliku Enter Music Festivala. Spremi se na dvije noći partijanja uz čak osam izvođača koji će atmosferu zagrijavati do maksimuma u jednom od najboljih zagrebačkih noćnih klubova, Opera Clubu 22. i 23. ožujka.

Prošlog smo tjedna otkrivali smo jednog po jednog izvođača, a napokon imamo kompletan lineup. Za DJ pult staju: Yakka, Tom Bug, Low Steppa, The Trixx, Dekova, Mike & Me, Joe2Shine i Vanillaz!

Headliner prvog dana u petak 22. ožujka bit će Low Steppa, svima dobro poznato ime Defected Recordsa i Armada Music-a čije stvari slušaš i na Enteru, a u istoj ćemo večeri DJ pult prepustiti i domaćim snagama – Yakki i Tom Bugu.

Idući dan, u subotu 23. ožujka očekuju te čak pet izvođača predvođenih palicom DJ dua Vanillaz kojima je prošle godine pripala čast otvaranja mainstage-a na Ultri Europe. Osim njih, za pult staju i Joe2Shine, Mike & Me, Dekova i The Trixx.

Ne znamo kako je izgledala proslava tvog petog rođendana, ali garantiramo ti da mi slavimo ročkas onako kako ga nije proslavio ni jedan petogodišnjak. Izlike poput “joj, nemam gdje van za vikend” više ne pale jer partijamo i u petak i u subotu. U prodaju su puštene i ulaznice koje možeš nabaviti putem entrio.hr servisa po cijeni od 40 kuna za jednodnevnu ulaznicu i 60 kuna za dvonevnu.

Dođi u Operu 22. i 23. ožujka i postani dio Enterovog spektakla! Vidimo se.