EXIT nastavlja podebljavati lineup: Na Petrovaradinsku tvrđavu stiže DJ Snake!

Written by on 26/02/2019

DJ Snake stiže na EXIT festival!

Na glavnoj pozornici ovog festivala u Novom Sadu nastupit će u subotu, 6. srpnja!

Tako će se Petrovaradinskom tvrđavom oriti njegovi megahitovi od kojih je jedan od najfriškijih i “Taki Taki” na kojem gostuju Cardi B i Selena Gomez, a za svega je četiri mjeseca na YouTubeu premašio milijardu pregleda i tako postao najbrži video u povijesti s tim uspjehom. Još jedan rekord drži s hitom “Lean On” i grupom Major Lazer, koji je uz više od 2,5 milijardi YouTube pregleda ujedno bio i najslušaniji na Spotify platformi od njezinog osnivanja!

Petrovaradinsku tvrđavu na sljedećem izdanju EXIT festivala od 4. do 7. srpnja pohodit će neka od najaktualnijih imena, ali i žive legende svjetske scene, među kojima su Carl Cox, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Sofi Tukker i Tom Walker. Tu su i Maceo Plex, Charlotte De Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Jeff Mills i mnoooogi drugi.

Trenutno je u prodaji ograničeni kontingent kompleta EXIT ulaznica po cijeni od 445 kn, što predstavlja visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cijenu! Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti u prodajnim sistemima Entrio i Ticket Shop, te preko službene stranice exitfest.org.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]