Najpoznatija krila Hrvatske stigla su na Enter: Roko Blažević odradio novi “Mashup Tjedna”!

Najpoznatija krila Hrvatske stigla su na Enter Zagreb!

Ususret Euroviziji, ovaj nam je tjedan u goste stigao Roko Blažević, pobjednik ovogodišnje “Dore” i hrvatski predstavnik na izboru za pjesmu Europe. Na Enteru je u sklopu Maratona hitova 2 kod Alex Milinković odradio novi  #mashuptjedna u koji je u cca dvije minute na podlogu stvari “Let Me Love You“, koju potpisuju DJ Snake i Justin Bieber, strpao hitove izvođača od kojih su neki Charlie Put, Beyonce, Sam Smith, Clean Bandit i David Guetta te njihove svima poznate stvari “Attention“, “Runnin’“, “Too Good at Goodbyes“, “Titanium” i “Rockabye“, a u mashup je ubacio i svoju pobjedničku stvar s Dore – “The Dream . Sve možeš provjeriti u niže priloženom videu.

Ovog talentiranog 18-godišnjeg Splićanina mogli ste pratiti i u “Zvijezdama“, gdje je svojim nastupima potpuno oduševio žiri i osvojio visoko drugo mjesto. Iako mu je pobjeda izmakla za dlaku, za time ne žali, a najviše će mu u sjećanju ostati vrijeme koje je proveo sa svojim mentorom Jacquesom Houdekom. Izvedbom pjesme “The Dream” na ovogodišnjoj je Dori podjednako oduševio žiri, ali i publiku te ga sada čeka put u Izrael i potencijalno osvajanje Eurovizije za koju po wiwwibloggs  anketi kotira na visokom prvom mjestu! 

Roku na Eurosongu želimo puno sreće i uspjeha te da Hrvatsku predstavi u najboljem mogućem svjetlu, a ti novi mashup s novim gostom možeš očekivati već idućeg četvrtka.

Roko, idemo po pobjedu!