Diplo u filmskoj ulozi: Dobio je ulogu u novom “POKÉMON Detective Pikachu” filmu!

Written by on 05/03/2019

Sjećaš se kako smo nedavno svi bili ludi za Pokemon Go igricom? E pa sada do nas polako, ali sigurno dolazi nova Pokemon groznica!  Kako i ne bi kad je najavljeno da uskoro u kina stiže novi film Pokemon Detective Pikachu, a uz to je objavljeno i kako je Diplo dobio ulogu u tom novom filmu!  Tako si njegov prvi filmski nastup i istup mogao vidjeti upravo u novom traileru ovog filma. Ovaj put barem nećeš imati pritisak da ih “skupiš sve”.

Diplo se u traileru pojavio na doslovno jednu sekundu, ali i to je fanovima bilo dovoljno da registriraju ovog poznatog DJ-a.  U traileru je prikazan kako radi ono što najbolje zna, priprema brutalno dobar party iza DJ pulta.  Kako se predviđa, film će biti vrhunske produkcije, a glavnu ulogu preuzeo je kanadski glumac Ryan Reynolds kao Pikachu. Dipla u traileru možeš vidjeti točno na 1:16.

Na svom Twitteru je objavio kako je ovo prvi put da njegovi klinci misle da je stvarno kul. E pa ako se on nije dokazao kao najkul tata na svijetu onda nije nitko!

Premijera se najavljuje za svibanj ove godine. Malo dalje od filmskih ekrana Diplo priprema novu mjuzu za svoje fanove, a nas živo zanima hoće li nešto od toga premijerno biti zaplejano i u filmu. U svakom slučaju, jedva čekamo!

 

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]