Last minute akcija: Ako kupiš paket za Tomorrowland Winter, dobivaš odlazak na ljetni Tomorrowland 2019 BESPLATNO!

Tomorrowland Winter je doslovno iza ugla. Prva zimska inačica najvećeg i najboljeg EDM festivala na svijetu održat će se u francuskim Alpama s početkom ovog petka, 9. ožujka.

Lineup gori, sve je spremno za spektakl, a i ti još uvijek imaš priliku osigurati svoje mjesto u Alpe d’Huez resortu uz još 30.000 fanova iz cijelog svijeta.

Foto: facebook.com/tomorrowlandwinter

Ukoliko se odlučiš za odlazak na Tomorrowland Winter, svoj paket možeš bookirati preko GoNParty agencije koja je i službeni partner Tomorrowlanda. Cijena paketa je 1299 € po osobi, a uključuje 7-noćenja u 4-krevetnom apartmanu u Résidence La Cascade – Les Epinettesu, Full Madness Pass, 7-dnevni ski pass, festivalsku ulaznicu za Tomorrowland Winter te 24/7 support od strane turističkog vodiča.

A iz te putničke agencije stiže i odličan ENTER Tomorrowland 1+1 last minute deal!

Ukoliko se odlučiš na kupnju Tomorrowland Winter paketa, dobivaš paket za ljetni Tomorrowland u vrijednosti 599€ potpuno besplatno! Paket ljetnog Tomorrowlanda uključuje 5-dnevno festivalsko iskustvo Full Madness Pass, odnosno festivalsku ulaznicu za Tomorrowland 2019, Magnificent Greens, survival kit i 24/7 support.

Idealna prilika da 2019. obilježiš odlaskom na najjače festivale. Više info možeš saznati na službenom webu GoNParty agencije.

Foto: facebook.com/tomorrowlandwinter