Tomorrowland “seli” u Amsterdam: Povodom 15. obljetnice festivala imat će dva show na Amsterdam Dance Eventu!

Written by on 06/03/2019

Tomorrowland se baš raspištoljio i izgleda kako organizatori festivala 15. obljetnicu njegovog postojanja slave u velikom stilu. Prvo Tomorrowland Winter, zatim pokretanje Tomorrowland: One World online radija, zatim brutalni lineup koji će se kroz dva vikenda izredati na centralnom festivalskom događanju u Belgiji i sad objava kako Tomorrowland stiže na Amsterdam Dance Event, najveće svjetsko događanje na temu elektronske glazbe.

foto: facebook.com/tomorrowland

U sklopu ovogodišnjeg ADE-a Tomorrowland će “okupirati” masivni Ziggo Dome 17. i 18. listopada pod nazivom “OUR STORY – 15 Years Tomorrowland“. Kako će svojevrsni indoor festival i glavni stage izgledati, tek nam ostaje vidjeti u narednim mjesecima, no sa svim koracima koje organizatori poduzimaju iz godine u godinu s ciljem jačanja i daljnje gradnje ovog ionako jakog branda, ne sumnjamo u njegovu veličanstvenost.

Video kojim Tomorrowland tiza svoj dvodnevni show u Amsterdamu uključuje snimke s prethodnih izdanja festivala, a u njima se pojavljuju izvođači kao što su Swedish House Mafia, Skrillex, David Guetta i Afrojack, što bi potencijalno moglo otkriti barem dio lineupa koji se sprema.

Bilo kako bilo, bit će ovo jedan od evenata o kojem će sigurno najviše pričati na ovogodišnjem Amsterdam Dance Eventu. Ulaznice će se u prodaji naći 25. svibnja u 17h po našem vremenu, a registrirati se za njihovu kupnju možeš OVDJE.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]