Radovi se privode kraju: Procurile fotke Tomorrowland Winter mainstage-a!

Odbrojavamo sitno do prvog ikad Tomorrowlanda Winter u francuskim Alpama. Točnije još samo dva dana! Ni ne sumnjamo u to da će ovo biti spektakl za pamćenje, a ono što nas sve  živo zanima je izgled mainstage-a. Tomorrowland po tome definitivno ljestvicu drži jako visoko, a hoće li uspjeti nadmašiti sami sebe? Prije dva tjedna su na njihovoj službenoj fejs stranici izbacili video planiranog izgleda mainstage-a, a dva dana prije početka radovi još uvijek traju.

To znamo upravo po ekskluzivnim fotkama radova koje su jučer procurile. Stage počinje poprimati svoj oblik, ali je to daleko od onoga što možeš vidjeti u videu. Ono što je sigurno jest da je izgled stage-a dizajniran na sličan način kao na prošlogodišnjem glavnom Tomorrowlandu u Boomu u Belgiji. Glavna je razlika u bojama, budući da ovdje prevladavaju hladni tonovi, što i odgovara tematici-The Hymn of the Frozen Lotus.

Fotke možeš pogledati u nastavku:

 

 

A iz Tomorrowland organizacije ove godine ne staju! Neki dan su objavili informaciju da će u sklopu ovogodišnjeg Amsterdam Dance Eventa Tomorrowland “okupirati” masivni Ziggo Dome 17. i 18. listopada pod nazivom “OUR STORY – 15 Years Tomorrowland“. Kako će svojevrsni indoor festival i glavni stage izgledati, tek nam ostaje vidjeti u narednim mjesecima, no sa svim koracima koje organizatori poduzimaju iz godine u godinu s ciljem jačanja i daljnje gradnje ovog ionako jakog branda, ne sumnjamo u njegovu veličanstvenost.