Dijelimo ulaznice: Vodimo te na Jeffa Millsa u Boogaloo!

Jeff Mills se vraća u Boogaloo u sklopu Future Scopea, čiji organizatori najavljuju još jedno spektakularno gostovanje nakon prošlogodišnjeg povijesnog partija.

Svi ljubitelji techna tako dolaze na svoje jer se u Boogaloo se vraća inovator i pionir techno mjuze– Jeff Mills. U svojoj 30 godina dugoj karijeri, elektroničkoj sceni podario je bezvremenski klasik “The Bells” koji dan danas odzvanja klubovima i festivalima diljem svijeta te se s pravom smatra jednom od najvećih techno ikona u povijesti elektronike.

Nastup će se održati 16. ožujka u zagrebačkom klubu Boogaloo, a prije samog Jeffa Millsa na glavnom flooru nastupaju F.O.R.M. live i Shipe, dok će se na 2nd flooru izredati Felver, Herya i Life4funk, a na Boogaloo Black flooru Krekman, Matya i Sonic Illuminati. 

Na lageru za podjelu imamo čak 10 ulaznica koje ćemo dijeliti od ponedjeljka 11. do petka 16. ožujka, svaki dan 1 x 2 ulaznice u jednom od naših showova (Enter jutro, Maraton hitova 1 i 2 te Enter večer), svaki dan u drugom showu. Što se očekuje od tebe kako bi ih dobio? Ništa previše, samo upali Enter i na vrijeme ćeš čuti sve detalje. Frekvenciju znaš – 97 i 99 MHz, a ako nisi uz radio, slušati nas možeš i preko Enter ZG aplikacije i livestreama na webu. Zaprati nas i na našim društvenim mrežama kako ti ništa ne bi promaknulo.

Vidimo se u Boogaloo Clubu!