Mobitel koji se nikog ne boji: Dijelimo ti novi “OnePlus 6T” mobitel vrijedan 5.000 kuna!

Written by on 13/03/2019

Ako si jedan od onih koji vole kad im se ulijeva strah u kosti, imamo nešto za tebe! Vodimo te na premijeru novog horora “MI” (eng. “US”) i dijelimo glanc novi ultraubermaximega kul “OnePlus” mobitel s odličnim specifikacijama u tržišnoj vrijednosti od oko 5 tisuća kuna.

Od ponedjeljka 11. ožujka do petka 15. ožujka svaki ćemo dan u sklopu Enter večeri podijeliti 1 x 2 ulaznice za premijeru filma “Mi”, a koja će se održati u ponedjeljak 18.03 u 19h u kinu Kinoteka. Kokice i cuga? I na to smo mislili. Čitaj: na naš račun. Nakon premijere filma očekuje te i afterparty u klubu Pločnik na kojem se za atmosferu brine DJ Phat Phillie.

Osim toga, imaš priliku osvojiti i gore spomenuti novi OnePlus 6T mob stvarno brutalnih specifikacija:
•             radi nevjerojatno brzo i glatko zahvaljujući moćnom Snapdragon 845 procesoru
•             najbrži senzor otiska prsta smješten ispod ekrana
•             veliki 6.4“ zaslon od ruba do ruba
•             odlična dvostruka kamera 16+20MP
•             veliki kapacitet baterije od čak 3700 mAh

Foto: mobis.hr

 

Više o mobu možeš provjeriti OVDJE.

Što tražimo od tebe? Kao i obično, ništa komplicirano. Na naš WhatsApp (099 7979 999) nam u obliku glasovne poruke ili videa ispričaj priču o tome kako si se u nekoj situaciji u životu uspio preplašiti sam sebe. Na dnevnoj će bazi naša Lucija Helena Kajić iz Enter večeri odabrati po jednog dobitnika koji osvaja dvije ulaznice za premijeru filma, a od svih pristiglih prijava u petak 15.03 odabrat ćemo onu najbolju i najoriginalniju koja osvaja i novi OnePlus mobitel, mob koji se nikoga ne boji.

Čekamo tvoje prijave!

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]