Prvak u beatboxanju i osnivač prve škole beatbox-a u Hrvatskoj : U Enter People stigao Filip Rušin!

Tema ovotjedne #enterpeople epizode bila je beatboxanje, a u goste nam je stigla prava osoba da nam pokaže kako se to radi! Filip Rušin sa samo 24 godine, vlasnik je prve beatbox škole u Hrvatskoj, član je accapella grupe i ima svoj bend i pobjednik je beatbox natjecanja u Slovačkoj.

 

Kada smo ga pitali što ga je dovelo iz Slovačke u Hratsku, kaže: “ To je vrlo zanimljiva priča, moram reć – ljubav. Upoznao sam curu na odmoru kada sam bio sa obitelji, to me dovelo u Hrvatsku u Zadar, nažalost sad smo prekinuli, ali poanta je u biti da sam se zaljubio u ovu zemlju i Zadar je postao mojim gradom!

 

 

 

Kaže kako njegova jubav prema beatboxingu “traje 11 godina, a zadnje tri, četiri godine postao je profesionalac koji u to ulaže puno vremena i truda” – objasnio je Filip.

 

 

 

Filip se pobjedom na slovačkom beatbox natjecanju automatski plasirao na svjetsko beatbox natjecanje, koje će se održati 2020. godine u Berlinu.

Kada smo ga pitali kako se priprema za svjetsko prvenstvo rekao je kako se “priprema uvijek, bez obzira na to što se priprema jer bit svjetskog prvenstva je druženje.” – kaže Filip te dodaje kako bi svojim primjerom htio potaknuti druge beatboxere da to imaju na umu“.

Da ne duljimo previše, jer ipak je riječ o Filipovom talentu kojeg moraš čuti, ovdje ti prilažemo kompletnu ovotjednu #enterpeople epizodu i toplo ti preporučamo da ju poslušaš. Neće ti biti žao.

Ambicioznom Filipu želimo sreću u karijeri i budućnosti!

A ako i ti imaš nekoga na koga si ful ponosan i misliš da zaslužuje svojih pet minuta slave u eteru Entera, prijavi ga putem bilo koje od naših društvenih mreža, na mail [email protected] ili preko našeg WhatsApp-a na 09 97 97 99 99. Mikrofon čeka.