Steve Aoki ispisao svoju životnu priču: Izdaje “Plave” memoare!

Najveći “slastičar” među DJ-evima, a.k.a. Steve Aoki, očito nikad ne staje. Čovjek nastupa na najvećim svjetskim festivalima, stvara brutalnu mjuzu, dogovara poslove s gaming industrijom, ima svoj lik u igrici, pokrenuo je svoj lanac pizzerija… Nema gdje ga nema, a sada izdaje i svoje memoare s još neobjavljenim detaljima iz svog života! Njemu dan očito traje malo više od 24 sata. Memoare je nazvao “BLUE:The Color of Noise”.

Ovaj DJ koji je posebno poznat po bacanju torti na svoju publiku, u memoarima piše o svim periodima svog života, od ranog djetinjstva, odnosa sa svojim tatom pa sve do njegovog uspona i slave u glazbenoj industriji. Uz priče iz njegovog života u knjizi se navodno nalazi i hrpa fotki koje je Aoki do sada skrivao od javnosti. Kako je i sam najavio “BLUE: The Color of Noise” želi odvući fanove i čitatelje iza kulisa njegovog užurbanog života i onoga što možeš javno vidjeti.

 

Prije tri godine Aoki je snimio i vlastiti dokumentarac “I’ll Sleep When I’m Dead”. Iz dokumentarca smo mogli saznati da Aoki stvarno jako malo spava, a navodno memoari “BLUE” otkrivaju puno više  nego dokumentarac. Ovo jedva čekamo pročitati, a posebno nas zanima je li Aoki u svojim memoarima napokon otkrio, zašto baš bacanje torte? 🙂