S Uberom na Enter Music Festival!

Uber te vozi na Enter Music Festival – najjači tulum u gradu!

Podijeli svoju lokaciju s prijateljima da znaju gdje si, a mi ćemo se pobrinuti da sigurno dođeš na festival i da svi tvoji osobni podaci ostanu zaštićeni.

Enter slavi svoj peti rođendan dvodnevnim festivalom 22. i 23. ožujka u Operi, a da sigurno dođeš na najjači tulum u gradu i sigurno se vratiš kući, pobrinut će se Uber. S obzirom da će program Enter Music Festivala oba dana trajati do ranih jutarnjih sati, budi odgovoran prema sebi i drugima te naruči Uber.

Vozač Ubera doći će po tebe u svega par minuta i pobrinuti se da sigurno dođeš na traženu lokaciju. Kako bi u svakom trenutku vožnje bio siguran, Uberova aplikacija ti omogućuje da:

Podijeliš svoju lokaciju s prijateljima ili obitelji da znaju da si sigurno stigao doma
Uberove sigurnosne opcije ti omogućavaju da odabereš pet ljudi za svoje pouzdane kontakte, kako bi u svakom trenutku znali gdje se nalaziš.

Zaštitiš svoje osobne podatke
Osim što točno znaš tko i kojim automobilom dolazi po tebe, svog vozača možeš kontaktirati u bilo kojem trenutku. S obzirom da se komunikacija odvija kroz aplikaciju, i tvoj i vozačev broj su
anonimni i u potpunosti zaštićeni.

Jednim klikom pozoveš pomoć
Pritiskom na samo jedan gumb kroz aplikaciju možeš kontaktirati lokalne službe i hitnu pomoć u slučaju da se zatekneš u izvanrednoj situaciji. Aplikacija će ti pokazati tvoju GPS lokaciju u
stvarnom vremenu (na karti i u obliku fizičke adrese), registarske oznake, marku i model vozila u kojem se nalaziš, kako bi ih mogao podijeliti s potrebnim službama i pomoć dobiti u najkraćem
mogućem roku.

Sve sigurnosne opcije dostupne su i vozačima, a kao dodatnu pomoć imaju i upozorenje o brzini kojom voze kako bi uvijek poštivali zadana ograničenja.

 

Svi naši VIP slušatelji koji su osvojili dvodnevne ulaznice putem naše rođendanske promocije, dobit će promotivne kodove u vrijednosti od 50 kuna po vožnji (i tako za dvije vožnje svaki od dana održavanja festivala) koje će moći koristiti za prijevoz Uberom do i od Opera Cluba, koji je ujedno i lokacija na kojoj se festival održava.