DIJELIMO ULAZNICE: Vodimo te na ULTRA Europe 2019!

Written by on 19/03/2019

Da, ponovno za podjelu imamo festivalske ulaznice za Ultru Europe u Splitu.

No da bi bio na Ultri, trebaš biti izbaždareni pravi partijaner. Budući da je riječ o našem najvećem i najboljem festivalu koji okupira Poljud na tri dana, treba imati snage za toliko partijanja. Upravo zato će ti kao odličan warm-up biti proslava našeg petog rođendana, odnosno dvodnevni Enter Music Festival u Opera Clubu, ovog vikenda – u petak i subotu 22. i 23. ožujka s čak 8 izvođača!

Svoju ulaznicu po cijeni od 40 kuna za jedan dan ili 60 kuna za oba dana možeš nabaviti OVDJE.

Svi koji dođu u Operu, imat će priliku osvojiti festivalske ulaznice za Ultru Europe u Splitu. Tvoj zadatak? Nikad jednostavniji.

Dođi na Enter Music Festival u Operu gdje će se u predvorju u petak i subotu od 23 do 02h nalaziti brandirana fotkaona. Na njoj se možeš fotkati te fotku s EMF-a uploadati javno (pod public!) na svoj Instagram ili Facebook uz obvezne hashtagove #EnterMusicFestival i #ULTRAEurope.

Svoju fotku možeš uploadati od petka u 23h do ponedjeljka u podne, a nakon toga će naša komisija odabrati po pet najkreativnijih i najluđih fotki koje ćemo nagraditi sa po dvije festivalske ulaznice za Ultra Europe festival 2019.

Sretno svima i vidimo se na najluđem partyju u gradu!

PRAVILNIK

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]