Počinje “A Weekend Block Party”: party na koji jednostavno ne možeš ne otići!

Written by on 28/03/2019

Četiri dana uz dub, hip-hop, house i soul, craft pivo, jamajkansku hranu, pop-up trgovinu ploča… Ne zvuči loše!

A Weekend Block Party šalje pozdrav proljeću od 28. do 31. ožujka u dvorištu The Garden Brewery i četiri žanrovska dana podijeljena na dub i reggae, hip hop, house i soul.

Prvu sezonsku open-air zabavu otvorit će danas od 20:00, line-up dub i reggae izvođača. Petak 29. ožujka, obilježit će hip hop, a sve kreće u 18:00 nastupom Sinke Fresha i Soul Badera, u 21:30 je Phat Phillie dok je 23:00 vrijeme rezervirano za Skratch Bastida.

Subotnju house večer u 18:00 otvaraju LukadeLux i M.I.L.E. Glavna zvijezda je autor plesnih megahitova Tensnake koji dolazi live od ponoći. Njegov singl “Coma Cat” postao je zarazni megahit koji je zavladao plesnim podijima. Na zadnji dan, u nedjelju, partijanje kreće već u podne(ili jednostavno neće niti stati od subote).

Popis svih izvođača možeš pogledati u nastavku:

Svoje ulaznice za A Weekend Block Party možeš kupiti u The Garden Breweryju i u PDV dućanu na prvom katu Pločnika, a za to dobivaš poseban festivalski AWBP Pilsner i ostvaruješ 10% popusta na ulaznice za Seasplash Festival, kao i Love International Festival, ali i 50% popusta na ulaznice za Young Marca u The Garden Breweryju. Uz to, na PDV štandu, posjetitelji će moći kupiti ulaznice za Seasplash festival po pretprodajnoj cijeni od 217 kuna.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]