HOLD THE NOTE: Vodimo tebe i tvoju ekipu na “SOLARDO” u Opera Clubu!

Svjetski poznati britanski DJ i producentski duo Solardo dolazi u petak 12.04 u Opera Club, a mi na lageru imamo ulaznice za tebe i tvoju ekipu.

Svi ste u srednjoj učili tonsku skalu sa “Do, Re, Mi, Fa, So, La, Ti, Do“. Kako bi sebi i svojim frendovima priskrbio upade u jedan od najboljih zagrebačkih klubova, sve što trebaš napraviti jest na naš WhatsApp (09 97 97 99 99) poslati glasovnu poruku sa “DO, RE, MI, FA, SO, LAR-DOOOOOOO”. Razvuci ovaj “OOOO” na kraju jer ćeš upravo tako imati priliku osvojiti upade.

Tvoje glasovne poruke primamo od danas do četvrtka navečer, a naš će Cif već u petak 5.04 proglasiti pet dobitnika.

Četvero ćemo nagraditi s upadima za ekipu od 5 ljudi, a onog najboljeg (koji je uspio najduže izdržati) nagradit ćemo VIP upadom za ekipu od čak 7 ljudi s uključenom cugom (stol + boca + sokovi). 

Hvaljeni zbog svojih energičnih setova i produkcije potrudit će se pružiti tebi i tvojoj ekipi nezaboravnu večer. Nadaleko su poznati kao moderni kraljevi undergrounda, a konstantno nastavljaju oduševljavati publiku te gomilati mnogobrojna priznanja, ne samo zbog toga što su širom svijeta poznati kao popularni DJ-evi, već i inovativni producenti koji nastupaju bok uz bok i rame uz rame izvođačima kao što su Camelphat, Black Coffee, Solomun i mnogi drugi.

Osiguraj svoje upade na vrijeme! Izrašpaj glasnice i dovedi se u formu za partijanje u Opera Clubu 12.04!

 

PRAVILNIK Hold The Note