ENTERkoncertracija: Vodimo te na najjače svjetske EDM festivale po tvom izboru u vrijednosti od čak 36.000 kuna!

Written by on 03/04/2019

ENTERkoncertracija se vratila. Nikad jača i nikad bolja!

Ove te godine Enter ZagrebSky Cola vode na jedne od najvećih, najboljih i najposjećenijih svjetskih EDM festivala, a tvoja ulaznica za najbrutalnije partyje u svemiru nalazi se upravo ovdje.

Snimi kratki video u trajanju od 30 do maksimalno 60 sekundi u kojem nam pokazuješ kako, kad, gdje i s kim slušaš Enter te koje bi stvari nosio/la sa sobom na festival, a nužne su ti za preživljavanje nekoliko dana i noći non-stop partijanja.

Video uploadaj na jedan od servisa (npr. YouTube, WeTransfer ili neki treći servis koji nam omogućuje pregled i preuzimanje tvog videa), a njegov link podijeli s nama putem obrasca za prijavu koji će sa službenim početkom prijava biti dostupan na našem webu.

PRIJAVE KREĆU OD SUBOTE 6. TRAVNJA!

Upravo tako imaš priliku u naredna tri tjedna osvojiti jedan od tri vouchera u vrijednosti od 12.000 kuna, a koji zatim koristiš za odlazak na jedan od festivala po svom izboru zajedno sa svojom pratnjom koju vodiš sa sobom.

Igra ima tri kruga, a kroz tri tjedna igre prijave u svakom krugu zaprimamo od subote (tj. od petka u ponoć) pa do četvrtka u 15:00h, a na našem ćeš webu imati pregled svih pristiglih prijava svakog kruga kako bi uvijek imao/la uvid u svoju konkurenciju.

Svakog ćemo četvrtka od svih pristiglih prijava u tom krugu odabrati TOP 3 videa po mišljenju naše stručne komisije i objavit ćemo ih na našoj Facebook stranici s početkom u točno 18:00h, s razmakom od 5 minuta između svakog videa. Dakle – prvi video objavit ćemo u 18:00, drugi u 18:05, a treći u 18:10h.

Svaki će video od trenutka njegove objave na raspolaganju imati točno 24h kako bi prikupio što veći broj PREGLEDA. Pri tome ne gledamo broj lajkova, komentara i shareova, već isključivo views brojku koja pak ovisi o svemu što smo naveli jer i lajkovi, ali i shareovi te komentari povećavaju reach videa, a samim time i broj njegovih pregleda. U obzir se uzima samo broj pregleda pristiglih iz Hrvatske!

Znači trebat će ti pomoć frendova da lajkaju, shareaju i komentiraju video jer će se tako on više gledati. Zabranjen je svaki oblik manipulacije brojem pregleda ili plaćanje trećim stranama u svrhu njegovog skupljanja, no za to ti savjetujemo da baciš oko na PRAVILNIK na dnu članka.

Pobjednik svakog kruga je onaj čiji video u navedenom roku od 24h skupi najveći broj pregleda.

Svaki ćemo tjedan, kroz tri tjedna igre, tako dobiti po jednog pobjednika koji osvaja festivalski voucher u vrijednosti od čak 12.000 kuna, a koji može iskoristiti za odlazak na neke od najbrutalnijih festivala ikad. Popis festivala na koje te vodimo možeš provjeriti OVDJE.

Sad kad sve znaš, baci se na kreativu i snimanje videa jer si doslovno na korak od festivala koji ćeš pamtiti cijeli život. 

 

1. krug: 6.04 – 12.04.2019

2. krug: 13.04 – 19.04.2019

3. krug: 20.04 – 26.04.2019

 

PRAVILNIK – ENTERKONCERTRACIJA 2019

 

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]