Budi više od selfija: postani Cosmopolitan influencerica godine!

Lajkači i dislajkači, followeri i unfolloweri, egzibicionisti i voajeri, ovisnici o Facebooku, Instagramu, Twitteru ili Youtubeu… Predstavljamo ti natječaj za Cosmopolitan influencere godine!

Influencerice, jedan od najvećih medijskih fenomena 21. stoljeća, ove će godine dobiti svog “Oskara“! Časopis Cosmopolitan, koji već punih 21 godinu osnažuje svoje čitateljice dajući im vjetar u leđa, koliko je brend prisutan na hrvatskom tržištu, u natječaju Ja sam više od selfieja birat će COSMO INFLUENCERICE 2019. godine.

Natječaj traje do srijede, 10. travnja, a o izboru ultimativne Cosmo djevojke odlučuju glasovi čitatelja u podrubrici “Postani Cosmo djevojka” i glasovi žirija kojeg čine Aleksandra Orlić, Goran Čižmešija, Ella Dvornik, Andrea Andrassy, Tara Thaller, Isabella Rakonić i naša Nina Slišković Goleš.

 

Pobjednice pojedinih kategorija doznat će se na Cosmo-partyju kojim slave 21. rođendan, a koji će se održati 11.04.2019., a Cosmo influencerice ove godine biti će podijeljene u sljedećim kategorijama:

  1. Moda
  2. Beauty
  3. Putovanja
  4. Showbiz
  5. Umjetnost
  6. Fitness
  7. Lifestyle
  8. Književnost
  9. Gastro
  10. Interijeri
  11. Insta faca – frajer kojeg volimo pratiti (nešto i za dečke)

12. kategorija rezervirana je ZA TEBE! Samo u toj kategoriji prijave se primaju zaključno sa srijedom.

Ako si ti ponosna influencerica ili poznaješ nekoga tko zbog svog utjecaja, lajkova, followera i popularnosti na društvenim mrežama zaslužuje biti dio natječaja prijavi se ovdje. Ako pak želiš samo glasovati za svoje najdraže influencere, to možeš napraviti na ovom linku gdje glasaš po posebnim kategorijama.