Početak ljeta da se (doslovno) smrzneš: Martin Garrix nastupa u ledenoj pećini!

Written by on 08/04/2019

Već smo navikli na koncerte i nastupe na raznim fenomenalnim lokacijama. Od najljepših svjetskih plaža pa sve do planina i skijališta, ali mjesto gdje će nastupati Martin Garrix definitivno pomiče sve granice genijalnosti i inovativnosti. Naime, Garrix će nastupati u ledenoj špilji i to na jednom ledenjaku na Islandu! Da, dobro vidiš, Garrix nastupa u zamrznutoj pećini 25 metara ispod zemlje!

Secret Solstice Festval se vraća upakiran u svoje šesto izdanje ovog lipnja na Islandu i to na drugom najvećem islandskom ledenjaku,  Langjökul. Nastupi će se održati u tzv, “kristalnoj ” prostoriji, a Garrix nastupa na prvi dan ljeta, 21. lipnja. Iako nam ovakva vrsta tuluma zvuči nevjerojatno privlačno, ipak ju prati doza ekskluziviteta.

Za njegov nastup u prodaju će biti pušteno samo 100 ulaznica! To će biti mali, izolirani private party s Garrixom. Pa kud ćeš bolje… A osim što će posjetitelji uživati u brutalnoj mjuzi, moći će i istraživati ovu špilju pokrivenu ledom. Zvuči apsolutno genijalno!

A ta sretna stotica partijanera morat će za ovaj jedinstveni šou izdvojiti oko 300 eura, što i nije toliko visoka cifra uzimajući u obzir jedinstvenost i privatnost samog događaja. Ovaj festival je i namijenjen kao neka vrsta “pozdrava ljetu”, a taj vikend na Islandu nema noći. Ovaj festivalski vikend broji 72 sata kontinuiranog dnevnog svjetla pa nije ni čudo da će partijaneri skupa s Garrixom pobjeći u špilju uhvatiti malo noćne atmosfere.

 

 

 

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]