VODIMO TE NA PRETPREMIJERU: Dijelimo ulaznice za novi film “Poslije svega”!

Written by on 08/04/2019

U kina uskoro stiže novi film “Poslije svega“, prvi dio serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice. Film je snimljen prema bestselleru spisateljice Anne Todd, a koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije Pedeset nijansi sive.

Pretpremijera filma održat će se u petak 12.04 s početkom u 20h u CineStaru u Branimir centru, a mi ti ponovno dajemo priliku da film sa svojim frendovima pogledaš prvi u Hrvatskoj. Dijelimo čak 45 ulaznica, a od tebe ne tražimo puno.

Budući da se na soundtracku filma nalaze Ariana Grande i Selena Gomez, svaki ćemo dan od ponedjeljka 8.04 pa do petka 12.04 na našem Instastoryju za vrijeme Maratona hitova 2 uz Alex Milinković postaviti po jedno pitanje koje se tiče Ariane ili Selene (primjerice: “Što je Ariana Grande krivo istetovirala na ruku?“). Prva tri točna odgovora na postavljeno pitanje tog dana, svaki dan osvajaju po tri ulaznice.

Sretno!

 

O FILMU:

Vrijedna studentica i predana kći Tessa Young započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Ona točno zna što želi postići i koji put treba slijediti. Takav sređeni život, raspast će se kao kuća od karata kada Tessa upozna tajanstvenog Hardina Scotta.

On nosi tamu u očima, tijelo mu je pokriveno tetovažama i živi po vlastitim pravilima. Hardin je sve što Tessa želi izbjeći, ali nakon jednog druženja na jezeru, on će postati jedino što će od tada željeti.

Njihova veza neće biti niti jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočili, učiniti će njihovu strast još snažnijom.

 

Pravilnik Enter movie

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]