Zlatni okviri, kristalni lusteri, kraljevska palača i ELECTRO GLAZBA? Sve skupa sabrao je Versailles Electro festival!

Written by on 09/04/2019

Jučer smo mislili da smo stvarno dosegnuli vrh najboljih festivalskih lokacija kada smo saznali da će Martin Garrix nastupati u zaleđenoj špilji i to na prvi dan ljeta, ali sada smo pronašli nešto još genijalnije. Samo zamisli ovo: ulaziš u najpoznatiji dvorac na svijetu, oko tebe se nalaze portreti najvećih francuskih kraljeva, sve je obloženo u zlatu, a u pozadini ti najbolji partijanerski ugođaj radi ni više ni manje nego elektronska glazba! Da, upravo će se to dogoditi 8. lipnja u francuskoj palači Versailles! 

Riječ je o festivalu The Versailles Electro, a na lineup-u se nalaze neki od najboljih francuskih DJ-eva ovog žanra kao što su Breakbot, Myd, So Me… Sam festival odvija se ni više ni manje nego u poznatoj Dvorani ogledala. Nadamo se da od silne partijanerske atmosfere neće biti popucanih ogledala ili padanja kristalnih lustera. Zanimljivo je to da je dvorac Versailles pod zaštitom UNESCO-a, tako da će ovakav party stvarno biti jedinstven. Baš nas zanima hoće li dress code simbolično biti Luj XIV… Ali ovo nije prvi put da se ovakvi tulumi odvijaju u istom prostoru. Kralj Louis XIV u svoje je vrijeme stalno organizirao razne prijeme i balove upravo u ovoj dvorani. U 21. stoljeću, ovaj će bal ipak izgledati malo drugačije.

Što se tiče karata, definitivno ne moraš biti plave krvi da bi upao na festival. Normalne ulaznice kreću se od 20-30 eura, a za VIP tretman moraš iskeširati od 60 do 70 eura (iako se šuška da su one već odavno rasprodane).  Ako ti je francuski jača strana više informacija možeš naći ovdje.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]