Nije pravi, ali može proć’:Tomorrowland otkrio svoje UNITE lokacije!

People of Tomorrow! Tomorrowland nas opet časti bruuutalnim vijestima. Ovaj put se radi o lokacijama za Tomorrowland UNITE! Ako kojim slučajem još ne znaš o čemu se radi, riječ je o lokacijama gdje Tomorrowland organizira live prijenos svog glavnog festivala u Belgiji.

Ovdje nije riječ o običnom prijenosu na velikom ekranu. Tomorrowland UNITE lokacije izgledaju kao manji main stagevi “pravog” Tomorrowlanda, samo se umjesto DJ pulta na pozornici nalazi veliki ekran gdje možeš live pratiti događanja iz Belgije. Ugođaj je sličan, ali ipak fali onaj tračak magije kojeg možeš doživjeti samo na “pravom” Tomorrowlandu. Prošle godine je UNITE potegnuo od Italije, Španjolske pa sve do Mexica. Ove godine zavrtili su malo drugačije lokacije. To su Grčka(Atena), Portugal(Porto), Španjolska(Barcelona) i Malta.

Inače se ovogodišnji ljetni Tomorrowland održava dva vikenda u Belgiji, od 19. do 21. te od 16. do 28. srpnja. Prošle je godine brojio masovnih 400 000 partijanera iz cijelog svijeta, a karte su bile rasprodane brzinom svjetlosti. Tako su UNITE lokacije ostale slamka spasa za one nesretnike koji se nisu uspjeli ukrcati na vlak za ovaj spektakl u Belgiji. Više informacija možeš pronaći ovdje.